PRG - BKK (s jednim prestupem) ... 50982 mil + 7485 CZK VIE - BKK (s jednim prestupem) ... 59868 mil + 324.03 EUR PRG - SIN (s jednim prestupem) ... 69817 mil + 7445 CZK VIE - SIN (s jednim prestupem) ... 59503 mil + 337.42 EUR
Já našel před pár týdny novoroční cestu 2027 v biz A350 BLR/MAA/DEL - PRG za cca 30-32k mil + 7k Kč... případně jsem ještě měl najitý lednový eco MEX-PRG za cca 15k mil + taxy nebo eco PRG-MRU v první polovině prosince 26 s OS za cca 20k mil + 3k taxy. Nevím, zda to ještě žije, ale ptal ses na nápady :)
A komu chybí míle a nevadí mu oželet 99 centů, objedná si za 1500 mil předplatné Audible.
Za jak dlouho by za to měli připsat míle? Respektive už někomu přišly? Podmínky jsem nenašel a přechytralý chatbot tvrdí, že nejspíš až za 3 měsíce po konci zkušebního období.
Čekal bych tak asi za měsíc po nákupu. Za takovou dobu byly připsány míle za jiné nákupy přes MM (Flixbus, autopůjčovny Herz nebo Eurocar). Jaké polské forum čteš?
Tři a půl měsíce marně vyhlížím připsání mil za pobyty přes booking.com realizované na začátku prosince. Míle za pobyty z listopadu byly připsány již v průběhu prosince a prosincové stále nejsou. Kde je vhodné reklamovat, na booking.com, nebo u Miles&More?
Tři a půl měsíce marně vyhlížím připsání mil za pobyty přes booking.com realizované na začátku prosince. Míle za pobyty z listopadu byly připsány již v průběhu prosince a prosincové stále nejsou. Kde je vhodné reklamovat, na booking.com, nebo u Miles&More?
Doufám, že bude možnost přes booking.com možné zase získat 10 mil za 1 € (loni to bylo v červenci, tak už číhám). To bylo super...ale nejlepší stejně bylo těch 30 mil za 1 €, který měli cca tři roky zpátky v prosinci.
Odměny za booking si nechávám připisovat přes Aer Lingus, tam stabilně je 6 avios/E, popř. ubytování u Agoda 10 avios/E, míle se připisují spolehlivě za 1 měsíc.